Lagane ljetne salate – Smršajte i izgledajte dobro

Lijepo

Izgladnjujući sebe da izgubite težinu, da bi izgledali dobro samo će dovesti do jo-jo efekta, jer će većina kilograma koje izgubite doći natrag brže nego što mislite. Evo nekoliko pravila i savjete koji će vam pomoći ne samo da izgubite težinu, ali i da se držite bolje i zdravije.

Light Summer Salads – Lose Weight and Look Good

Smršajte i izgledajte dobro

Važno je jesti najmanje pet puta dnevno, male porcije s vrlo malo ugljikohidrata i masti, piti puno tekućine i hodit pola sata dnevno. Ali, šta jesti? Ljeto je idealno doba godine za početak dijete. Možete uživati u ukusu i koristiti veliki izbor salata od voća i povrća.
Odaberite bilo koju kombinaciju voća i povrća koja ne samo da odgovara vašim potrebama i željama, ali takođe i sadrže osnovne elemente koji će dati poticaj vašem metabolizmu, spaliti masti i učiniti da se osjećate dobro i fit: patlidžan, tikvice, paradajz, paprika, breskva, dinja , grožđe, grah, krastavac, zelena salata, brokula, limun, jabuke, avokado. Dodajte sir, tvrdo kuhana jaja, kockice od tosta , ocat dobrog kvaliteta , ulje, malo svježeg bilja za dobijanje slasne salate. Poslužite ih tople ili hladne, sa ili bez mesa, oni će biti vaša omiljena ljetna poslastica!
, , ,