Kako smanjiti stres iščekivanja hrane na odmoru

Zdravo

Spremanje za odmor, kao i kuhanje hrane za odmor može biti stresno za sve - one koji čekaju zabave, i one koji su zaduženi za organizaciju. Možete koristiti zanimljiv način da se smanji stres iščekivanja.

 

Hrana za odmor

Svi znaju kako primamljivo i privlačno hrana na odmoru može izgledati, pogotovo ako je puno gostiju pozvano i oni ne dolaze u isto vrijeme. U ovoj situaciji, svježe povrće može uštedjeti puno stresa oko iščekivanja. Ako imate samo nekoliko svježeg ili smrznutog povrća, možete napraviti izbor ukusnih jela od povrća, tako da i drugi gosti mogu imati nešto dok svi ne stignu. Ovo također može učiniti proces kuhanja lakšim. Ako imate niz aparata za rezanje, možete napraviti neku vrstu hrane, koja može biti i ukusna i fino izgledati.
Na primjer, možete napraviti rotkvica ruže pomoću sofisticiranih malih uređaja umjesto noža, a sve što morate učiniti je pritisnuti malo ručicu i gledati kako rotkvice ‘cvatu’ čudom u sekundi! Kuhanje hrane na odmoru na ovaj način privuče ljude koji nikad kuhali ništa, tako da možete dobiti malu pomoć i napraviti mnogo zabave oko procesa kuhanja prije nego su svi pozvani za stolom! Nije li to pravi način da se riješite stresa očekivanja?
, , , , ,