Postignite lijep izgled u bikiniju uz puno vježbanja i uz zdrave obroke

Lijepo

Naučite da jedete zdrava jela uz puno vježbe i hidratacije; anticelulit kreme neće biti djelotvorne kao zdrav način života, kada je u pitanju oblik vašeg tijela.

Zdravi obroci i voda za piće da izgubite težinu i smanjite celulit

Ako želite puno ići na bazen ili odmor na obali mora, ali osjećate se prilično neugodno zbog toga kako izgledate u bikiniju, uvijek možete pokušati promijeniti na bolje. Tvrdoglave masne naslage na bokovima i zadnjici počinju izgledati loše, kada su u vezi sa neravninama na koži. Uzroci celulita su ne samo hormonski i genetski kao što možda mislite, oni su takođe vezani uz vaš način života i ishrane.
Pobrinite se da pijete dovoljno vode i jedite zdravo izbalansirane obroke, uključujući jogurt niske masnoće, mrkvu, papriku, i hljeb od cijelog zrna.

Ne zaboravite da vježbate

Kako bi se izgledali seksi za ljeto, hodajte, trčite, radite kardio, idite u teretanu,  slobodno plešite i skačite i uključiti se u gotovo svaku vrstu fizičke vježbe u kojoj ćete uživati. Pobrinite se da se krećete dosta ako želite zdravo tijelo, ravan seksi trbuh, i lijepu glatku kožu. Oslobodite se od viška kilograma uključivanjem u aktivni način života s puno fizičke aktivnosti.

, , , , , , ,