Bonduelle priča

Historija duža od 165 godina
Porodični posao koji je pokrenut davne 1853. imao je misiju: "biti ime koje je sinonim za kvalitetan život, zdravlje kroz povrće".
Promovirajući inovacije i držeći se svoje vizije, grupacija mijenja svoje aktivnosti i geografske lokacije, tako se 77% prometa ostvaruje izvan zemlje porijekla - Francuske.
Međunarodno priznanje
U svijetu koji se sve više brine za svoju ishranu, Bonduelle nudi povrće u svim svojim oblicima, u svim tehnologijama, širom svijeta, s ciljem razvijanja kulture jedenja povrća, za užitak i zdravlje.
Danas smo vodeći svjetski proizvođač prerade povrća.
"Bonduelle već 185 godina uzgaja, obrađuje i isporučuje zdravo povrće u različitim oblicima i tehnologijama u 80 zemalja."
U Hrvatskoj duže od 20 godina
Od 1995. Bonduelle na hrvatsko tržište donosi konzervirano i smrznuto povrće najviše kvalitete.
Mi smo tim koji radi strastveno i brinemo o svim svojim projektima. Želimo da svatko svaki dan uživa u okusu Bonduelle povrća.
Inovacija i kvalitet
Kvalitet proizvoda je za Bonduelle apsolutni prioritet. Cjelokupna proizvodanja usmjerena je tako da isporuči vrhunsku prehrambenu vrijednost i okus povrća.
Provjere se vrše u različitim fazama proizvodnog procesa kako bi se osigurao kvalitet naših proizvoda:
 • Izbor proizvođača i sjemenki
 • Nadziranje usjeva
 • Faze zrelosti povrća, njegove karakteristike
 • Proizvodni proces
 • Mreže
 • Pakovanje
 • Biramo budućnost
  Bonduelle proizvodnja organizovana je tako da osigurava zdrave, ukusne proizvode i netaknute prehrambene vrijednosti.
  Kako bismo to postigli, primjenjujemo stroga pravila koja se odnose na sve proizvodne faze i na sve one koji su uključeni u razvoj naših proizvoda (poljoprivrednici, industrijski operateri, komercijalne usluge itd.).
  "Želimo biti inspiracija za što više ljudi da počnu živjeti zdravim načinom života. ”
  Poštovanje prirode: ekološka poljoprivreda.
  Bonduelleova poljoprivreda je organska i učinkovita, zdrava i održiva. To stvara savršenu ravnotežu između poštovanja okoliša i ekonomskih ciljeva poljoprivrednikam sve s ciljem boljeg služenja potrošačima i ispunjavanja njihovih očekivanja.
  U svrhu jedinstvene poljoprivredne vizije i garancije najveće kvalitete, sastavljen je protokol nabave između Bonduelleovog agronomskog odjela, poljoprivrednika, dobavljača i transportera. To osigurava potpunu kontrolu različitih usjeva i željeni kvalitet svakog proizvoda. Zato što Bonduelle uvijek razmišlja kako vam pružiti ono najbolje od povrća.