Ova web stranica koristi kolačiće. Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.

Više informacija

Bonduelle priča

Historija duža od 165 godina
Porodični posao koji je pokrenut davne 1853. imao je misiju: "biti ime koje je sinonim za kvalitetan život, zdravlje kroz povrće".
Promovirajući inovacije i držeći se svoje vizije, grupacija mijenja svoje aktivnosti i geografske lokacije, tako se 77% prometa ostvaruje izvan zemlje porijekla - Francuske.
Međunarodno priznanje
U svijetu koji se sve više brine za svoju ishranu, Bonduelle nudi povrće u svim svojim oblicima, u svim tehnologijama, širom svijeta, s ciljem razvijanja kulture jedenja povrća, za užitak i zdravlje.
Danas smo vodeći svjetski proizvođač prerade povrća.
"Bonduelle već 185 godina uzgaja, obrađuje i isporučuje zdravo povrće u različitim oblicima i tehnologijama u 80 zemalja."
U Hrvatskoj duže od 20 godina
Od 1995. Bonduelle na hrvatsko tržište donosi konzervirano i smrznuto povrće najviše kvalitete.
Mi smo tim koji radi strastveno i brinemo o svim svojim projektima. Želimo da svatko svaki dan uživa u okusu Bonduelle povrća.
Inovacija i kvalitet
Kvalitet proizvoda je za Bonduelle apsolutni prioritet. Cjelokupna proizvodanja usmjerena je tako da isporuči vrhunsku prehrambenu vrijednost i okus povrća.
Provjere se vrše u različitim fazama proizvodnog procesa kako bi se osigurao kvalitet naših proizvoda:
 • Izbor proizvođača i sjemenki
 • Nadziranje usjeva
 • Faze zrelosti povrća, njegove karakteristike
 • Proizvodni proces
 • Mreže
 • Pakovanje
 • Biramo budućnost
  Bonduelle proizvodnja organizovana je tako da osigurava zdrave, ukusne proizvode i netaknute prehrambene vrijednosti.
  Kako bismo to postigli, primjenjujemo stroga pravila koja se odnose na sve proizvodne faze i na sve one koji su uključeni u razvoj naših proizvoda (poljoprivrednici, industrijski operateri, komercijalne usluge itd.).
  "Želimo biti inspiracija za što više ljudi da počnu živjeti zdravim načinom života. ”
  Poštovanje prirode: ekološka poljoprivreda.
  Bonduelleova poljoprivreda je organska i učinkovita, zdrava i održiva. To stvara savršenu ravnotežu između poštovanja okoliša i ekonomskih ciljeva poljoprivrednikam sve s ciljem boljeg služenja potrošačima i ispunjavanja njihovih očekivanja.
  U svrhu jedinstvene poljoprivredne vizije i garancije najveće kvalitete, sastavljen je protokol nabave između Bonduelleovog agronomskog odjela, poljoprivrednika, dobavljača i transportera. To osigurava potpunu kontrolu različitih usjeva i željeni kvalitet svakog proizvoda. Zato što Bonduelle uvijek razmišlja kako vam pružiti ono najbolje od povrća.
  Ecommerce Modal Title
  Ecommerce Modal Description